Ing Pelatnas Ora Ono Bintang, M Zohri Sami Mawon Karo Atlet Liyane

Dewan Eksekutif All Indonesian Athletic Association (PB PASI) ngandharake yen ora ana bintang ing pelatnas, kayata Banjur Muhammad Zohri.

Iki diakui dening Sekretaris Jenderal PASI Tigor Tanjung sing ana hubungane karo jumlah perhatian sing ditindakake banjur, sawise atlet sing umur 18 taun dadi juara dunia atletik U-20 nomor 100 meter.

“Aku takon dheweke ora ana lintang ing atletik, ananging dheweke uga bakal teka ing relay 4×100 meter wong,” ujare Tigor, Kamis (19/07/2018).

“Nanging kanggo kanca-kanca aku ngelingake sampeyan ora mlaku bareng Banjur kaya mlaku karo lintang-lintang Kita uga kerep ngomongake Banjur kudu tetep sedheng.”

“Yen saiki ana akeh materi kanggo nyimpen lan mbantu wong liya, saiki dheweke kepengin nulung masjid lan panti asuhan,” ujare agen bola tangkas online.

PASI, tambah Tigor, uga menehi pitulungan kanggo banjur nggawe perjanjian kerjasama karo maneka pihak sing pengin menehi penghargaan kanggo wong.

“Kita ora bisa ngatur, nanging kita mbiyantu wong liya sing pengin menehi apresiasi kanggo ngomong karo kita, kayata wangun hibah, nanging ana uga endorsement,” ujare Tigor.

“Banjur iku isih 18 taun lan ora mangerteni syarat-syarat kontrak, supaya uga wong sing arep ndhukung Banjur ngurmati kanthi proporsional.

Tigor uga njamin PASI ora bakal nyuda jumlah bonus sing ditampa. Banjur saka macem-macem pihak. “Ora ana persentasi, nganti saiki kita ora bisa mbantu.”