Nampa Hasil Drawing, Pelatih Pria Double Fokus Siapke Kevin et al

Pelatih balap PBSI putra Herry Iman Pierngadi ora fokus ing drawing World Badminton World Championship 2018. Dheweke nyiapake tim kasebut uga bisa.

Ganda Indonesia sing ngasilake badminton ing Kejuaraan Dunia Badminton 2018 ing Nanjing, China, saka 30 Juli nganti 5 Agustus 2018. Ing acara iki, Kevin Sanjaya Sukamuljo et al. ing bagéyan ndhuwur dadi bepotensi clashing sadurunge pucuk pucuk.

Ing gambar sing diluncurake Selasa (7/17/2018), ganda putra-putri Red lan Putih ing dhaptar ndhuwur. Berry Angriawan / Hardianto lan Wahyu Nayaka Arya Pankaryanira / Ade Yusuf Santoso berpotensi patah ing babak kapindho. Berry / Hardianto entuk gelar babak pertama, Wahyu / Ade lomba karo Kittinupong Kedren / Dechapol Puavaranukroh (Thailand).

Fajar Alfian / Muhammad Rian Ardianto nduweni potensi kanggo ketemu karo unggulan pisanan, Kevin Sanjaya Sukamuljo / Marcus Fernaldi Gideon, ing babak perempatfinal.

“Ya, ora ana babar blas, ing babak kapindho wis ana patemon, babak iki ora becik kanggo para pemain ganda,” ujare Herry, kepala pelatih ganda pelatih PBSI, kaya ing rilis kanggo detikSport.

“Ana kudu program khusus, acara iki penting, preparation beda karo turnamen liyane. Program iki luwih spesial, luwih akeh kanggo strategi game, lan akeh nandheske asil perbaikan saka kekurangan saben atlet, tegese olahraga luwih fokus,” jarene Herry.

“Minggu iki fokus kanggo ngiyataken otot-otot tangan, strategi minggu depan, yen minggu kepungkur fokus marang kahanan sawise sawetara turnamen berturut-turut,” tambah Herry.

PBSI Telah Meminta Keterangan BWF

Kahanan mau ndadekake PP PBSI ora tetep bisu. PBSI njaluk informasi saka Federasi Badminton Dunia (BWF).

“PBSI wis njaluk informasi saka BWF babagan perkara kasebut liwat Darren Parks (Direktur Acara BWF), saiki aturane beda,” ujare Bambang Roedyanto, Kepala Hubungan Internasional PP PBSI.

“Yen sadurunge, pemain sesat siji negara bakal diset ing kolam sing beda-beda Saiki ana aturan anyar ing kompetisi jawara donya, ing ngendi kabeh dibebasake gumantung saka asil imbang, sauntara ora ketemu pemain sesuk siji negara ing babak pisanan,” tambahnya.

“Ya memang mbebayani kanggo babak, ing babak kapindho wis ana rapat, babak iki ora apik kanggo para pemain ganda,” ujare Herry Iman Pierngadi, kepala pelatih ganda pelatih PBSI.