Wow, 5 Fire Fight Guards Asian Games From India

Pesawat lima tempur dilaksanakake dening Lanud Iswahjudi Madiun kanggo ngiringi perusahaan pembakaran kebakaran Asia 2018. Pengiring pesawat pemadam kebakaran Asian Games mulai saka India nggunakake lima pesawat T50i Golden Eagle.

“Iki kanggo ngrampungake seri olahraga XVIII,” ujare Iswahjudi Madiun Air Force (Tentara Nasional) Iswahjudi Madiun kang mangkat 5 pesawat T50i Golden Eagle, “ujare Kepala Informasi lan Pustaka (Kapentak) Lanud Iswahjudi Madiun Mayor Sus Hamdi Londong Allo, 2018).

“Wektu kanggo ninggalake kemiskinan kanggo ngiringi para pejuang XVIII Games Asia langsung saka India.”

Pesawat Emas Kelima Emas T-50i yaiku TT 5005 dipandu oleh Kapten Pnb Stevia Wira, TT 5001 oleh Kapt Pnb Agung, pesawat TT5010 yang dipandu oleh Kapten Pnb Kustaman, TT5012 dipandu Lettu Pnb Stevanus dan TT 5004 yang dipandu oleh Letda Pnb Alan

“Kanggo piksel pesawat Boeing 7307-500 A-7307 saka Skuadron Udara 17 sing bakal nggawa tim Torch Relay kanggo ngetokake geni XVIII Game Asia saka India, iki ana ing kutha Purwodadi lan kutha Solo,” ujare.

Iki diarani Londong, mlebu pulo kelima pulo Jawa T-50i Golden Eagle saka Air Squadron 15 wing 3 Iswahjudi Lanud ing papan sing dhuwuré 6.000 kaki. Penerbangan Eagle sabanjuré ngirangi geni-asi ing Asia saka ndhuwur kutha solo lan tiba ing Yogyakarta lan sewengi. Banjur geni bakal digawa liwat 18 provinsi lan 64 kota ing Indonesia.