Asian Games 2018 ing Figures

Persis siji sasi saka saiki ing 2018 Asian Games bakal mbukak. Puluhan ewu atlit, pejabat lan panyengkuyung bakal teka, mata Asia bakal ana ing Indonesia. Acara Olimpiade Asia 2018 bakal dibuka sacara resmi tanggal 18…

Wow, 5 Fire Fight Guards Asian Games From India

Pesawat lima tempur dilaksanakake dening Lanud Iswahjudi Madiun kanggo ngiringi perusahaan pembakaran kebakaran Asia 2018. Pengiring pesawat pemadam kebakaran Asian Games mulai saka India nggunakake lima pesawat T50i Golden Eagle. “Iki kanggo ngrampungake seri olahraga…

Rossi Realistis karo Peluang Marquez Opportunity

Juara bertahan Marc Marquez isih ndhisiki lawane nganti babak pisanan musim. Valentino Rossi ngaku ora bisa nyekel Marquez ing kompetisi liyane. Kemenangan Marquez kaping papat ing MotoGP Jerman pungkasane ngluwihi posisi ing posisi puncak klasemen….